Bouwbedrijf K. Entius intensiveert samenwerking met Kistemaker Bouw

Onder het motto ‘Samen Sterker’ is Bouwbedrijf K. Entius BV in januari 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met Kistemaker Bouw BV in Zwaag.

Kistemaker Bouw

Kistemaker Bouw is gespecialiseerd in funderingsherstel en kelderbouw onder bestaande panden. Het bouwbedrijf werkt vooral in de regio Amsterdam. Daarmee vormt Kistemaker Bouw een waardevolle aanvulling op onze eigen activiteiten, waarbij wij gebruikmaken van elkaars kennis, expertise, materieel en mankracht.

Het eerste samenwerkingsjaar is bijzonder prettig verlopen. Daarom hebben de directies van beide ondernemingen besloten de samenwerking te intensiveren, met behoud van hun huidige naam. Ook het contact en de werkwijze blijven als vanouds.

Directeur Peter van Langen

Directeur Peter van Langen: " 40 Jaar heb ik met veel plezier gewerkt voor Bouwbedrijf K. Entius, maar nu is het tijd om het stokje over te dragen. Daarom treed ik terug als directeur van Bouwbedrijf K. Entius en geef de leiding in handen van Mayert Kistemaker, directeur van Kistemaker Bouw. Mayert Kistemaker heeft een meerderheidsbelang genomen in Bouwbedrijf K. Entius en zal samen met mede-aandeelhouder Wino de Wildt het bedrijf voortzetten. Voor mij is nu de tijd gekomen voor meer ontspanning, hobby’s en genieten van het mooie Nederland en als reizen weer mogelijk is, ook een stukje verder. "Alle relaties en medewerkers met wie ik al die jaren heb gewerkt, bedank ik graag voor het vertrouwen en vooral voor de prettige manier van samenwerken. Ik weet zeker dat onze klanten met onze medewerkers en hun nieuwe directeur een mooie toekomst tegemoet gaan."

Om het overgangsproces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zal ook Peter van Langen dit jaar nog gedeeltelijk meedraaien in de organisatie.

entius_40jaar

Bouwprojecten van K. Entius